Waarom zou je dropshippen

Waarom zou je dropshippen?

Waarom zou je kiezen voor dropshippen? Heel simpel, omdat je voor heel weinig geld een volwaardige winkel op kan starten.

Probeer dat maar eens in een winkelstraat. Alleen al de huur, de andere kosten die bij een fysiek pand komen, personeel en vergeet vooral je voorraad niet. Kost allemaal klauwen met geld.

Kies je voor dropshippen dan heb je alleen een webshop nodig en je kunt in feite werken wanneer je maar wilt. Zolang je er maar voor zorgt dat je je klanten binnen een redelijke tijd antwoorden geeft op hun vragen. En redelijke tijd is voor mij in ieder geval dezelfde dag nog.

Voor de rest kan je toe met:

  • FAQ’s, geef in je webshop antwoord op alle Frequently Asked Questions.
  • Als het kan betalen, schakel een externe klantenservice in die alle vragen, opmerkingen en problemen met klanten voor je afhandelt.
  • Een betrouwbare leverancier die zegt wat hij/zij doet en doet wat hij/zij zegt.

Wat wel jammer is: in een webshop kunnen jouw bezoekers niet proeven, voelen of ruiken. Denk daar goed over na. Hoe kan je er voor zorgen dat jouw klanten ‘gevoel’ krijgen bij wat je verkoopt.

Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Proefpakketjes.
  • Afbeeldingen van hoge kwaliteit waar mensen heel goed op kunnen zien wat ze bij je kopen.
  • Toch een magazijn dat heel beperkt open is, waar je als klant naar toe kunt komen.

Waarom zou je dus dropshippen? Omdat het dé manier is om met relatief weinig investeringen een echte winkel te starten.

Meer weten? Klik hier en lees hier verder over hoe jij kunt starten als dropshipper.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl