Starten als dropshipper hoe doe je dat

Starten als dropshipper, hoe doe je dat?

Alle begin is moeilijk, het is niet voor niks een spreekwoord. Want hoe begin je als dropshipper? Je hebt niet veel nodig:

  • Een product/producten.
  • Een leverancier/leveranciers die de producten naar jouw klanten sturen op het moment dat jij een verkoop hebt.
  • Klanten die jouw producten willen kopen.

That’s it. Als jij een manier weet om de producten aan de man te brengen dan kan je van start. Kind kan de was doen zou je zeggen (wees niet bang, nu stop ik met de spreekwoorden hoor).

Doe jezelf een groot plezier

Ik ben er ook zo een; ik koop iets en het eerste wat ik doe is de gebruiksaanwijzing aan de kant gooien. Ik probeer liever eerst en als echt alles vastgeslagen is, dan pak ik toch de handleiding er maar bij.

Dit is natuurlijk een manier en door te proberen leer je ook heel veel. Maar dropshipper worden is toch even iets anders dan kijken of je je telefoon ook aan de praat krijgt zonder eerst de handleiding te lezen.

Doe jezelf een groot plezier en start door te leren van de pro’s. En ja, dat kost geld. Maar het gaat je nog veel meer geld kosten als je zomaar wat doet. Als je een halfbakken webshop neerzet. Als je stevig gedoe krijgt omdat je een ‘foute’ leverancier hebt gevonden. Of als je een hoop gedoe krijgt met ontevreden klanten.

Nog erger: dat je dag in dag uit veel te veel geld betaalt voor advertenties. Echt, ik ben zo blij dat ik de training van Joshua Kaats heb gekocht.

Doe jezelf een plezier en luister naar (of lees het e-book van) deze gast. Lees het artikel dat ik over dropshippen geschreven heb en helemaal onderaan in dit artikel staan de linkjes om het (gratis) e-book te downloaden en/of je in te schrijven voor het (gratis) webinar. Het enige risico dat je loopt is dat je er wat van leert ?.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl