Kies een niche als je start met dropshippen

Kies een niche als je start met dropshippen

Ik kan niet kiezen, dat heb ik mijn hele leven al moeilijk gevonden. Daarom kies ik eigenlijk altijd zo breed mogelijk. Maar het is niet handig. Hoe specifieker jij je niche kiest, hoe makkelijker het wordt om een dropship-website te bouwen die ook echt dikke verkopen op gaat leveren.

Waarom?

  • Als jij heel specifiek bent in waar je over schrijft dan gaat Google je veel sneller en makkelijker ranken. Je hebt allemaal producten in dezelfde product-categorie Dus dit zal wel relevant zijn als mensen op deze zoekterm zoeken. En hoppa, je komt steeds hoger in de zoekresultaten.
  • Als mensen zoeken dan zoeken ze heel specifiek. Zoeken ze een elektrische step dan willen ze dé expert vinden op het gebied van elektrische steps. Daar hebben ze meer vertrouwen in dat die persoon alles weet, dan in iemand die ook nog fietsen, scooters en auto’s verkoopt.
  • Het is voor jezelf ook veel makkelijker. Het praat makkelijker tegen leveranciers en je kunt laten zien dat je al een heel assortiment hebt van het product dat zij maken. Daar willen ze bij zijn. Je weet ook welke producten je zoekt als je extra leveranciers aan je webshop toe wilt voegen. En je weet ook wat je over jouw producten kunt schrijven, want je wordt ook meer en meer de expert.

Maar blijf consequent binnen je niche. Wat je natuurlijk wel kunt doen is gewoon een tweede dropship-website starten, maar dan in een andere niche. En daar ga je precies hetzelfde doen. Wil je meer, dan start je gewoon nog een shop.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl