Is dropshipping hard werken voor weinig geld?

Korte samenvatting:

  • Met High Ticket Dropshipping kies je voor duurdere producten met hoge marges. Je hoeft dus ook maar (relatief) weinig te verkopen om toch goed geld binnen te halen.
  • Met High Ticket Dropshipping verkoop je producten van Nederlandse of in ieder geval Europese leveranciers. Scheelt je een hoop gedoe en je kunt korte levertijden hanteren.
  • Met High Ticket Dropshipping heb je vaak minder problemen met klanten. Je hebt er waarschijnlijk minder dan bij Low Ticket Dropshipping. En minder klanten betekent zeer waarschijnlijk minder problemen. Minder retouren (want je verkoopt ook minder producten). Gewoon minder gedoe. En dat geeft jou tijd om langer in je hangmat te blijven liggen.

High Ticket Dropshipping is niet voor watjes en het is ook heel verstandig om je goed te laten informeren. Heb je al een gehoord van De Dropship Academy Nederland? Joshua Kaats geeft een super waardevolle masterclass over High Ticket Dropshippen. Zou ik zeker aan meedoen als jij wilt gaan dropshippen. Better safe than sorry toch?

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl