Hoe vind je dropshipping leveranciers

Hoe vind je dropshipping leveranciers?

Een vraag die ik regelmatig krijg is ‘Hoe vind ik dan die dropshipping leveranciers?’ En ‘Zijn alle leveranciers bereid om te dropshippen?’ Het antwoord op die laatste vraag is nee. Sterker nog: er zijn echt nog genoeg leveranciers die nog nooit van dropshippen gehoord hebben. Of die er wel van gehoord hebben en die er faliekant tegen zijn. Dan krijg je mailtjes met de meest rottige opmerkingen erin. Van dat je een golddigger bent of een opportunist.

Ik leg die opmerkingen naast me neer, want echt waar -> die leveranciers weten niet wat ze missen. Wat missen ze dan? Een kans om extra omzet te maken. Veel extra omzet. Want als ze niet met dropshippers werken is de kans groot dat ze de online markt links laten liggen.

Maar goed, hoe vind je dropshipping leveranciers? Bijvoorbeeld op AliExpress. Daar kan je vooral terecht voor de wat goedkopere producten.

Ik ben zelf fan van de zogenaamde High Ticket leveranciers, kortom de duurdere producten die je minimaal voor 200 euro per stuk verkoopt.

Hoe vind je dan de leveranciers?

  • Bepaal eerst jouw niche.
  • Bepaal welke producten je wilt verkopen en welke producten in jouw webshop passen.
  • Google op die producten en kijk of je aanbieders ziet die blijkbaar dropshippen. Hint, dat zie je aan dat verkopers van die producten geen fysieke winkel hebben.
  • Ga op zoek naar leveranciers. Welke bedrijven kunnen de producten leveren die jij wilt verkopen én zijn dropshipproof (dat heb je ontdekt bij de vorige stap)?
  • Benader deze leveranciers.
  • Fingers crossed!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl