Wat verdien je als affiliate van bol.com

Wat verdien je als affiliate van bol.com?

Wat je verdient als affiliate van bol.com daar is geen zinnig woord over te zeggen. Het is aan jou namelijk. Doe je er helemaal niks mee dan verdien je ook niks. Ga je all the way, dan ga je verbaasd staan van wat je kunt verdienen.

Als jij een (affiliate) website hebt waar bepaalde producten van bol.com goed bij passen dan kan je je affiliate linkjes delen. Heb je veel bezoekers op je website dan zal een deel van die mensen op jouw linkjes klikken. Dat is gewoon een gevalletje kansberekening.

Nu komt het mooie: je wilt natuurlijk dat mensen de producten kopen die jij promoot. Maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat jouw bezoekers via jouw linkjes naar bol.com gaan. Op dat moment krijgen zij de cookie van bol.com op hun computer en die cookie verwijst op dat moment naar jouw affiliate code. Dat betekent dat alles wat die bezoeker vanaf nu bij bol.com bestelt op jouw conto komt.

Wij hebben dus best wat bestellingen die exact bij onze niche passen (speelgoed). Maar we zien ook dat er een camera gekocht is, of babyvoeding, of huidverzorgingsproducten. Dat maakt affiliate worden van bol.com dubbel zo lucratief.

En even voor de duidelijkheid: dit is allemaal AVG-proof. Je ziet WAT er besteld is, maar NIET WIE er besteld heeft en ook geen enkele andere informatie over de bestelling. Dat heb je niet nodig en wil je ook helemaal niet!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl