Heb je als affiliate eigen algemene voorwaarden nodig op je website?

Heb je als affiliate eigen algemene voorwaarden nodig op je website?

Als affiliate verkoop je in feite niks, je maakt alleen maar reclame voor de producten en diensten van iemand anders. Heb je dan wel algemene voorwaarden nodig? Ja dus. Je wilt de gebruikers van je website vertellen dat jij géén onderdeel bent van de overeenkomst als iemand door de informatie op jouw website besluit om een product aan te schaffen bij het bedrijf waar jij reclame voor maakt. Zorg dat dat duidelijk is.

Want je wilt toch voorkomen dat iemand via jouw affiliate-link iets koopt en jou vervolgens aansprakelijk stelt omdat het gekochte niet voldoet. Of omdat het bedrijf waarbij gekocht is malafide is en jij vervolgens daarop aangesproken wordt. Even terzijde: daarom promoot ik op deze website alleen producten en diensten waar ik van wéét dat het goed is. Maar wat bij mij goed was wil niet per se zeggen dat het bij jou ook goed zal zijn. Tijden veranderen en bedrijven ook.

Waar je verder nog op moet letten: vaak kan je niet adverteren (bijvoorbeeld op Facebook en Google) als je geen algemene voorwaarden hebt. Maak dit in orde, dan ben jij er helemaal klaar voor om de go-to website te zijn voor jouw niche.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl