Heb je als affiliate een disclaimer nodig?

Het korte antwoord op de vraag of je als affiliate een disclaimer nodig hebt is nee. Het lange antwoord is dat ik er toch serieus over na zou denken om het wel te doen.

Met een disclaimer vertel jij de bezoekers van je website hoe jij over bepaalde zaken denkt. En ja, het is een eenzijdige mededeling van jouw kant, maar het kan maar duidelijk zijn.

  • Dat jij niet aansprakelijk bent voor de informatie op je website en dat alle keuzes die je bezoekers maken onder hun eigen verantwoordelijkheid vallen.
  • Copyright, dat jij het niet accepteert als bezoekers van je website je teksten kopiëren of even een screenshot trekken van je afbeeldingen en die zelf gebruiken op hun website.
  • Affiliate links: hiermee zorg je dat je voldoet aan de Nederlandse reclameregels. Je vertelt namelijk in de disclaimer dat jouw website affiliate linkjes bevat.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl