Heb je als affiliate affiliatevoorwaarden.nl nodig?

Heb je als affiliate affiliatevoorwaarden.nl nodig?

Kreeg jij ook een aanbod van affiliatevoorwaarden.nl en twijfelde je net als ik of je dit nu echt nodig had? Ik heb ook lang getwijfeld en verschillende mensen om advies gevraagd. Het gekke was dat ik steeds als antwoord kreeg dat ik het waarschijnlijk NU nog niet nodig had.

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken. Ten eerste was ik nieuwsgierig en ten tweede voelde ik dat ik deze affiliatevoorwaarden wél nodig had. Ik ben blij dat ik de bundel gekocht heb.

Ten eerste zit er een fijne handleiding bij met allemaal do’s en don’ts die mijn ogen geopend hebben voor bepaalde zaken waar ik nog nooit over nagedacht heb. Ten tweede waren de voorwaarden die ik kreeg superhandig en snel aan te passen aan wat ik nodig had. Binnen een uur was ik klaar en ik voel me zeker over het feit dat ik mijn websites goed heb afgekaart qua voorwaarden.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl