Affiliate worden voor bol.com

Wist je al dat affiliate worden voor bol.com een heel lucratief verdienmodel kan zijn. Bol.com is namelijk een supergroot platform waar niet alleen producten aan worden geboden van bol.com zelf. Nee, iedereen die iets te verkopen heeft kan zich aanmelden bij bol.com en via de site van bol.com producten verkopen. Daar moet je overigens wel voor goedgekeurd worden, dus dat gaat niet vanzelf. Dat is iets voor een ander artikel.

Voor nu: als je affiliate wilt worden voor bol.com, wat je daarvoor moet doen?

  • Meld je aan als zakelijk partner bij bol.com.
  • Zorg dat je aan de voorwaarden van bol.com voldoet (heel belangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat je account geblokkeerd wordt!)
  • Zorg dat je een eigen (affiliate) website hebt.
  • Deel affiliate-linkjes van producten die helemaal bij jouw website passen.
  • Zorg dat jouw (affiliate) website gezien wordt door zo veel mogelijk mensen en dat deze mensen op jouw affiliate linkjes klikken.
  • Kijk regelmatig in je overzicht van bol.com en geniet van het feit dat je steeds commissies binnen ziet komen.

Meer weten hoe het werkt? Ik heb een lang artikel geschreven over hoe je affiliate kunt worden van bol.com. Zou ik even lezen als ik jou was.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl