Wat kost een Facebook advertentie?

Wat kost een Facebook advertentie?

Wat een Facebook advertentie kost, daar is geen zinnig woord over te zeggen. Ik hoorde pas iemand vertellen die wel zei dat zijn dagbudget op Facebook gelimiteerd was op ruim € 4.000,-. Per dag hè. En hij was teleurgesteld dat hij niet meer dan dit bedrag per dag mocht besteden om te adverteren op Facebook.

Ik schrik van dat soort bedragen, maar je moet ook realistisch zijn. Als die € 4.000,- per dag jou het veelvoudige oplevert, dan besteed je dit soort bedragen graag. Maar je hoopt natuurlijk wel dat je niet ineens 1 of meerdere slechte dagen hebt ?.

Maar goed, wat kost een Facebook advertentie? Gelukkig heb je dat zelf in de hand. Je kunt al adverteren vanaf € 1,- per dag. En dat werkt ook. Ik heb maanden voor een klant voor een totaalbedrag van € 2,- per dag geadverteerd en daar groeide onze e-maillijst gestaag door.

Ik denk dat ‘wat kost een Facebook advertentie’ niet de juiste vraag is. De juiste vraag is ‘wat levert een Facebook advertentie me op’ en dat leg je naast de kosten die je gemaakt hebt. Is het resultaat positief dan driewerf hoera. Is het resultaat negatief dan is er werk aan de winkel.

Kort gezegd zijn er 3 zaken waar je dan echt goed naar moet kijken:

  • je teksten en afbeeldingen
  • je doelgroep
  • hoe je je advertentie hebt ingericht

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl