Ongepubliceerd bericht gebruiken (super hack op Facebook)

Ongepubliceerd bericht gebruiken op Facebook

Een ongepubliceerd bericht gebruiken op Facebook is echt een geweldige hack, om twee redenen:

  • Stel je hebt meerdere varianten van een bericht/post en je wilt weten welke het beste scoort. Dan wil je niet dat je tijdlijn vervuild wordt met allemaal testjes en dat jouw volgers denken ‘huh, wat is hij/zij allemaal aan het doen?.
  • Je kunt advertenties een boost geven door bij meerdere doelgroepen EXACT DEZELFDE advertentie in te zetten.

Hoe maak je een ongepubliceerd bericht

Een ongepubliceerd bericht maken is niet moeilijk, je moet het even weten ?. Ik leg het uit in onderstaande video:

Hoe gebruik je een ongepubliceerd bericht

Wil je weten welke post het beste presteert, maak er dan een advertentie van. Ik stel voor met als doelstelling ‘Bereik’. Je laat je advertentie dan aan zoveel mogelijk mensen zien en je kijkt welke post het het beste doet. De winnaar krijgt vervolgens een plekje op je tijdlijn.

Wat je dus ook kunt doen: stel dat je meerdere doelgroepen hebt en je wilt in iedere doelgroep dezelfde advertentie laten zien. Zorg er dan ook voor dat het echt dezelfde advertentie is. Kopieer het id van de advertentie en plak dit id op de plek van ‘bestaand id’ gebruiken. Het goede nieuws is nu dat alle likes, deelacties en reacties op dezelfde advertentie binnenkomen en je gaat zien dat dat veel beter werkt dan dat je allemaal verschillende advertenties hebt (die er wel hetzelfde uitzien maar niet hetzelfde zijn).

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl