Kun je een Facebook advertentie ook verwijderen?

Kun je een Facebook advertentie ook verwijderen?

Ja hoor, je kunt een Facebook advertentie ook verwijderen. Hoe? Door gewoon het schuifje van de advertentie ‘uit’ te zetten. Ga naar advertentiebeheer, kies de advertentie die je uit wilt zetten, maakt het schuifje grijs (blauw is aan) en dan staat de advertentie uit.

Uit zetten is trouwens wat anders dan verwijderen. Wat je ook kunt doen is:

  1. Ga naar je Facebook-pagina.
  2. Selecteer het tabblad Advertentiecentrum en vervolgens Alle advertenties.
  3. Zoek je advertentie op en selecteer Resultaten bekijken.
  4. Selecteer linksonder .
  5. Selecteer Advertentie verwijderen.
  6. Selecteer OK om te bevestigen.

Helaas garandeert dit niet dat je de advertentie nooit meer terug gaat zien. Als iemand bijvoorbeeld jouw advertentie gedeeld heeft, dan kan het zomaar zijn dat de advertentie daar blijft bestaan.

Je hebt 1 geluk: sociale media zijn heel vluchtig. Wat een minuut geleden bovenaan stond op iemands tijdlijn, staat nu al een flink stuk naar onderen. Definitief weg is je post niet zeer waarschijnlijk niet, maar de kans dat ie nog een keer boven komt drijven is heel erg klein.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl