Hoe kan je adverteren op WhatsApp?

Hoe kan je adverteren op WhatsApp?

Zie je het ook wel eens, ondernemers die adverteren op WhatsApp? Vraag jij je af hoe ze dat doen? Gewoon, via Facebook!

Maak dus een ‘hele normale’ advertentie en target die op WhatsApp. Je kunt deze keuze maken in het tweede tabblad van een Facebookadvertentie bij het maken van de Advertentieset.

Adverteren via WhatsApp is wel in your face en bereid je er op voor dat er mensen zullen zijn die niet blij zijn met deze actie. Maar als de lezers wél echt geïnteresseerd zijn in je aanbod dan haal je de drempel om contact met je op te nemen per direct omlaag. Want ze ontvangen al een berichtje van jou, kleine moeite om terug te reageren en je vragen te stellen of opmerkingen te maken.

De vraag is ook of je onder de indruk moet zijn van de mensen die niet van jouw actie gediend zijn. Worden dat ooit klanten? En zo ja, zijn het dan je ideale klanten? Als het antwoord daarop ja is, denk dan nog een keer na of je het aandurft of zo direct te zijn en via WhatsApp te adverteren. Als het antwoord nee is, gaan met die banaan.

Geef het een kans en kijk wat er gebeurt. Alles is een kladversie en als het meer negativiteit oplevert dan positiviteit dan kun je altijd nog stoppen met adverteren op WhatsApp. Succes ermee!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl