Hoe je eenvoudig adverteert op Facebook naar een hete doelgroep

Hoe je eenvoudig adverteert op Facebook naar een hete doelgroep (stap voor stap video)

Voordat ik kan vertellen over hóé je eenvoudig adverteert op een hete doelgroep moet je eerst weten wát een hete doelgroep ís. Een hete doelgroep is een groep mensen die jou al langer kennen. Die je al volgen en die weten wat je kunt en wat je aanbiedt.

Waar moet je dan aan denken?

  • Aan mensen die op je e-maillijst staan en die (wekelijks) mails van je ontvangen).
  • Mensen die fan van je pagina zijn op Facebook. Als het goed is zien zij ook heel regelmatig informatie van je voorbij komen.

Onderstaande uitleg en video gaat over hoe je optimaal gebruik kunt maken van de gegevens van mensen op je e-maillijst.

Uitleg en video voor adverteren op een hete doelgroep

In onderstaande video leg ik je stap voor stap uit hoe je een super warme doelgroep kunt uploaden in Facebook. Let op: dit is alleen zinvol als je met iets adverteert wat deze warme doelgroep nog niet heeft.

Bonustip: hoe je deze hete doelgroep kunt gebruiken om die mensen in Facebook te vinden die precies op de mensen in jouw doelgroep lijken. Grote kans dat deze mensen (bijna) net zo enthousiast zijn over jouw diensten en producten dan de klanten die je nu al op je e-maillijst hebt ?.

Lees je liever of wil je een stappenplan? Klik hier en lees verder. Daar staan trouwens nog meer tips, doe er je voordeel mee.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl