Hulp bij het maken van content

Heb jij behoefte aan een contentexploser? Iemand die onderzoekt welke mogelijkheden er in de content zit die jij in je hoofd hebt zitten of die je al op de plank hebt liggen. Die zorgt dat die waardevolle informatie op zo veel mogelijk manieren gedeeld wordt. Dan kan je op de volgende manieren met mij werken:

Hulp bij het maken van content als jouw ghost-blogger

Kan jij uren staren naar een witte pagina, een paar zinnen schrijven, ze dan weer weghalen, nog een keer wat schrijven, zuchten, nog eens zuchten en nog steeds niet tevreden zijn?

Maar wéét je (en hoor je ook van je klanten) dat jij het zo goed kunt vertellen. Je krijgt het alleen niet op papier.

Ik help je daar graag mee. Hoe zou het voor je zijn als samen met jou bedenk wat goede onderwerpen zijn voor de komende 2 blogs, artikelen of nieuwsbrieven? Dat ik jou vragen stel over wat je precies wilt zeggen. Wat het probleem is en wat jouw oplossing is. En dat ik daar dan een mooi verhaal van maak, zodat jij 2 blogs klaar hebt staan. Blogs waarmee je jouw klanten niet alleen helpt, maar waarmee je ook klanten aantrekt die zeggen ‘jij begrijpt het en wil je me alsjeblieft verder helpen’.

Infot(r)aining mails noem ik dat. Mails met én gevoel én een echt probleem én een echte oplossing.

Wat levert het je op en wat is je investering:

  • Inspiratie voor welke blogs interessant zijn voor jouw doelgroep en ik houd natuurlijk rekening met op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden
  • 2 kant-en-klare blogs van elk 700 tot 1000 woorden (na maximaal 2 correctierondes)
  • Bij iedere blog 2 posts voor sociale media, voor 2 verschillende kanalen. Dus bijvoorbeeld per blog een post voor Facebook en een andere post voor LinkedIn
  • Voor iedere blog een afbeelding die past bij jouw branding (ik ben overigens geen ontwerper, maar als jij mooie afbeeldingen en lettertypes hebt die in jouw huisstijl passen, dan kan ik wat moois voor je maken)
  • Natuurlijk kan ik je blogs ook voor je op je website plaatsen (of je nieuwsbrieven versturen) en je posts op sociale media inplannen

De investering is € 397,- (exclusief btw)

Zeg je nu ‘ja dit wil ik’, neem contact met me op, dan spreken we elkaar snel.

Op basis van losse uren

Zou ik persoonlijk niet voor kiezen, want voor ons allebei is het het fijnst als we een afspraak hebben over wat ik lever en dat je van tevoren weet wat de investering hiervoor zal zijn. Dan is het maar duidelijk toch!

Mocht je toch liever kiezen voor losse uren dan is mijn uurtarief € 90,- (exclusief btw).

Vind je dit een pittig bedrag? Kijk niet naar wat iets kost, maar kijk naar wat het oplevert.

Als je over de juiste onderwerpen schrijft en dat op zo’n manier doet dat het jouw ideale klanten aanspreekt*, dan komen ze jouw kant op. Waarom? Omdat jij ze begrijpt en omdat ze vóélen dat jíj ze kunt helpen.

* Ik weet inmiddels dat ik de perfecte teksten schrijf om High End klanten aan te trekken. Dit compliment heb ik namelijk ontvangen van dé bekendste businesscoach van Nederland (voor mij in ieder geval). Zij weet echter niet dat ik de teksten voor mijn klant geschreven heb, dus ik vind het niet netjes om hier namen te noemen.

Maar deze businesscoach was zeer enthousiast over mijn teksten omdat ik de juiste toon heb getroffen, de meest urgente problemen aanhaalde en omdat ik oplossingen toonde waar High End klanten blij van worden.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl