Samen jouw bedrijf laten groeien

Heb jij behoefte aan een een sparringpartner die strategisch meedenkt. En vervolgens de content ook maakt en zorgt dat onze plannen technisch worden gerealiseerd? Iemand die onderzoekt welke mogelijkheden er in de content zit die jij in je hoofd hebt zitten of die je al op de plank hebt liggen. Dan kan je op de volgende manieren met mij werken:

Hulp bij het maken van content als jouw ghost-blogger

Kan jij uren staren naar een witte pagina, een paar zinnen schrijven, ze dan weer weghalen, nog een keer wat schrijven, zuchten, nog eens zuchten en nog steeds niet tevreden zijn? Eigenlijk hoeft dat tegenwoordig niet meer, want je het Artificial Intelligence (AI). Is het wel handig dat je weet hoe het werkt. Nee hoor, jij hoeft dat niet per se te weten. Ik kan het voor je doen en ervoor zorgen dat we voldoende inspiratie hebben waar we mee aan de slag kunnen.

Uiteraard kijk ik dan ook meteen of het zinvol is om deze content te maken. Dat doe ik onder andere door een zoekwoordenonderzoek waarmee ik kijk hoe vaak er op de voorgestelde zoekwoorden gezocht wordt en hoe moeilijk het is om op dit zoekwoord te scoren. Schrijf ik ook meteen een schrijfskelet voor je.

Als we eenmaal het besluit hebben genomen welke verhalen we gaan vertellen, weet ik zeker dat jij me snel en eenvoudig de benodigde informatie kunt geven. Dan kan ik aan de slag en de content voor je schrijven. Jij bent namelijk expert in je vak en je kunt uren en uren vertellen over alles wat je weet. Fantastisch! Maar het mag wel in hapklare brokken geknipt worden voor jouw klanten.

Ik help je daar graag mee. Hoe zou het voor je zijn als samen met jou bedenk wat goede onderwerpen zijn voor de komende 2 blogs, artikelen of nieuwsbrieven? Dat ik je vragen stel over wat je precies wilt zeggen. Wat het probleem is en wat jouw oplossing is. En dat ik daar dan een mooi verhaal van maak, zodat jij 2 blogs klaar hebt staan. Blogs waarmee je jouw klanten niet alleen helpt, maar waarmee je ook klanten aantrekt die zeggen ‘jij begrijpt het en wil je me alsjeblieft verder helpen’.

Infot(r)aining mails noem ik dat. Mails met én gevoel én een echt probleem én een echte oplossing.

👍 wat ik echt goed kan en waar je me helemaal blij mee maakt? Dat jij mij je informatie stuurt over wat jij zou willen vertellen. Laat mij er dan een verhaal van maken. Ik voeg wat dingen toe, haal wat dingen weg en zet jouw verhaal in een logische volgorde. Kop (sterk begin waardoor je lezer wil weten wat er volgt) en kont (een duidelijke Call To Action) aan de tekst en publiceren maar 👊.

Wat levert het je op en wat is je investering:

  • Inspiratie voor welke blogs interessant zijn voor jouw doelgroep en ik houd natuurlijk rekening met op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden
  • 2 kant-en-klare blogs van elk 700 tot 1000 woorden (na maximaal 2 correctierondes)
  • Bij iedere blog 2 posts voor sociale media, voor 2 verschillende kanalen. Dus bijvoorbeeld per blog een post voor Facebook en een andere post voor LinkedIn
  • Voor iedere blog een afbeelding die past bij jouw branding (ik ben overigens geen ontwerper, maar als jij mooie afbeeldingen en lettertypes hebt die in jouw huisstijl passen, dan kan ik wat moois voor je maken)
  • Natuurlijk kan ik je blogs ook voor je op je website plaatsen (of je nieuwsbrieven versturen) en je posts op sociale media inplannen

De investering is € 397,- (exclusief btw)

Zeg je nu ‘ja dit wil ik’, neem contact met me op, dan spreken we elkaar snel.

Op projectbasis

Geweldig, dit zijn mijn favorieten klussen. Jij hebt een plan en je zoekt iemand die samen met jou dat plan uit gaat voeren.

Voor mij is het nu natuurlijk nog een verrassing wat jouw plan is. Ik heb dus ook nog geen idee hoeveel tijd dit gaat kosten.

Neem contact met me op, dan vertel jij me jouw plan en dan kom ik zo snel mogelijk terug met een voorstel. Geheel vrijblijvend, dan gaan we het samen doen. Of niet. Want ik wil alleen samenwerken als het echt goed voelt en klopt.

 

Op basis van een pakket

Weet je nu al dat je een vast aantal uren per maand met me wil werken. Dat kan. Ik heb verschillende pakketten. Ook bij deze optie is het slim om eerst contact met elkaar te hebben, zodat we beiden kunnen kijken wat passend is.

Ook hier wil ik altijd eerlijk in zijn en ik heb al regelmatig gehad dat ik veel minder uren nodig had dan mijn klant oorspronkelijk dacht. Neem contact op en misschien verras ik je wel 🙃.

 

Op basis van losse uren

Zou ik persoonlijk niet voor kiezen, want voor ons allebei is het het fijnst als we een afspraak hebben over wat ik lever en dat je van tevoren weet wat de investering hiervoor zal zijn. Dan is het maar duidelijk toch!

Mocht je toch liever kiezen voor losse uren dan is mijn uurtarief € 90,- (exclusief btw).

Vind je dit een pittig bedrag? Kijk niet naar wat iets kost, maar kijk naar wat het oplevert.

Als je over de juiste onderwerpen schrijft en dat op zo’n manier doet dat het jouw ideale klanten aanspreekt*, dan komen ze jouw kant op. Waarom? Omdat jij ze begrijpt en omdat ze vóélen dat jíj ze kunt helpen.

* Ik weet inmiddels dat ik de perfecte teksten schrijf om High End klanten aan te trekken. Dit compliment heb ik namelijk ontvangen van dé bekendste businesscoach van Nederland (voor mij in ieder geval). Zij weet echter niet dat ik de teksten voor mijn klant geschreven heb, dus ik vind het niet netjes om hier namen te noemen.

Maar deze businesscoach was zeer enthousiast over mijn teksten omdat ik de juiste toon heb getroffen, de meest urgente problemen aanhaalde en omdat ik oplossingen toonde waar High End klanten blij van worden.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl