Crypto Masterclass Review (2022) | Profiteer tijdelijk van €1.000 Korting!

Als je aan de slag wilt met crypto dan wil je er niet blind inspringen (ik in ieder geval niet). En ik heb inmiddels 2 verschillende trainingen gedaan om meer over dit nieuwe ‘geld’ te leren. Dat is Cryptonite van Corné Marchand en deze training de Crypto Masterclass.

Tijd dus voor een Crypto Masterclass review, want wie zijn de makers van deze training Derek Westra en Patrick Suiker? En wat kunnen zij voor jou betekenen? Nadat zij de AllesOverCrypto Masterclass ontwikkelden, werd deze cursus al snel een van de populairste op het gebied van crypto. Maar waarom precies? En is het ook iets voor jou? Dat ga ik je vandaag vertellen in deze AllesOverCrypto review! Lees je mee? 

Nu al enthousiast geworden? Gelijk heb je. Klik op de volgende link en ga ervoor: Tijdelijke actie: €1.000 korting op de Crypto Masterclass. Profiteer nu het nog kan!

Snel navigeren door dit artikel:
Openen Sluiten

De Crypto Masterclass is razend populair

Je hebt vast al wel gezien hoe populair online geld verdienen tegenwoordig is. Van alle mensen die jij kent, zijn er vast een aantal die op deze manier aan hun centen komen. Maar hoe begin je daar precies mee? Het is toch niet zo dat je je laptop erbij pakt, hem aanzet en direct online geld kunt verdienen? Dat klopt. Maar wat tegenwoordig wel heel toegankelijk is, is de cryptomarkt. Cryptocurrency is razend populair en de verwachting is dat dit alleen maar zal toenemen. Misschien gebruiken we over een paar jaar geen fysiek geld meer, maar alleen nog maar digitale valuta? Wie zal het zeggen? Om jou alvast zo goed mogelijk voor te bereiden op de cryptomarkt, heeft het platform AllesOverCrypto een alles over crypto cursus ontwikkeld. En ik heb er een uitgebreide Crypto Masterclass review over geschreven! 

AllesOverCrypto Review

Laten we beginnen bij het begin: wat is AllesOverCrypto precies? Ik schrijf natuurlijk niet voor niets een uitgebreide crypto masterclass review over deze website. Het is een platform dat sinds 2017 bestaat en waar je alles kunt vinden over cryptocurrency’s en blockchain. Maandelijks komen duizenden bezoekers naar deze website en leren zij nieuwe dingen over deze technologie van de toekomst. Derek Suiker en Patrick Westra, de oprichters van AllesOverCrypto, bieden hier producten aan (zoals de AllesOverCrypto Masterclass) die mensen klaarstomen voor de wereld van cryptocurrency. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat crypto en blockchain de toekomst zijn en zij willen Nederland hierin mee krijgen. En wat ik dan zelf weer heel fijn vindt is dat dit een Nederlandstalig platform is! Hoe goed je Engels ook is, in je moedertaal communiceren gaat toch altijd een stukje makkelijker.

Crypto Masterclass Review: Dé masterclass om alles te leren over cryptocurrency!

Dus wat is de Crypto Masterclass? Dat vertel ik je maar al te graag in deze Crypto Masterclass review! De Crypto Masterclass is dé alles over crypto cursus die mij (en jou dus ook) alles op het gebied van crypto leert. Wil je leren geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s? Wil je ontdekken hoe je maximale winst behaalt en welke cryptomunten het snelst stijgen en daardoor het meeste waard worden? Dankzij deze AllesOverCrypto Masterclass kun je er niet alleen een extra hobby, maar een extra inkomstenbron bij krijgen! Dit geeft mij meer vrijheid én ik vind het fijn om ‘te hangen’ met mensen met dezelfde interesse. Zo haal ik het maximale uit de cryptowereld. En dat onder begeleiding van experts die al 8 jaar ervaring hebben op dit gebied! 

Wat ik zo fijn vind: nadat je deze AllesOverCrypto Masterclass gevolgd hebt, kun je helemaal zelfstandig aan de slag met het kopen van cryptomunten, snap je de achterliggende technologie én kun je zelfstandig verkopen. Wat je zoal kunt verwachten wanneer je de Crypto Masterclass aanschaft? Dat lees je in deze Crypto Masterclass review! Denk hierbij aan: 

✅ De Crypto Masterclass cursus; 
✅ De Crypto Portfolio 2021; 
✅ De Bitcoinbijbel; 
✅ De Crypto Belastinggids; 
✅ De Crypto Investment Pooling; 
✅ E-book: ‘Precies weten wanneer, waarin en hoeveel je moet investeren’; 
✅ E-book: ‘Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin’; 
✅ E-book: ‘12 Tips voor beginners!’; 
✅ Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst. 

Wat leer ik met de Crypto Masterclass?

En wat leer je dan precies met de Crypto masterclass? Ook dát komt uiteraard aan bod in deze uitgebreide Crypto Masterclass review. Allereerst leer jij de touwtjes in handen te nemen en kijk je niet langer vanaf de zijlijn toe hoe deze digitale geldwereld zich ontwikkelt. Je leert namelijk alles wat je moet weten om succesvol te kunnen investeren in digitale valuta!

Zo leer je wat blockchain is, hoe het allemaal werkt en hoe je zelf verantwoord crypto koopt. Daarbij wordt uitgelegd hoe je je wallet kunt beveiligen, hoe je kunt uitbetalen en andere basisprincipes die je als beginner wilt kennen. Daardoor maak je geen beginnersfouten, krijg je er een leuke hobby bij die geld oplevert én kun je geld verdienen vanaf elke plek op aarde. Als je maar een laptop of smartphone en internetverbinding hebt, is dit overal mogelijk! 

De totale waarde van de cursus is €4.000,- maar wees gerust: dat bedrag hoef je niet te betalen! Lees maar eens mee hoe de cursus is opgebouwd.

 • In het Crypto Portfolio (t.w.v. €400,-) ontdek je welke crypto parels 100 keer (of vaker!) over de kop kunnen gaan.
 • In de Bitcoinbijbel (t.w.v. €100,-) lees je in het Nederlands waarom crypto en blockchain de toekomst zijn. Hier staat alle relevante informatie in. 
 • Het Ultieme Investeringshandboek (t.w.v. €100,-) vertelt je wanneer je crypto het beste kunt kopen en verkopen en je krijgt tools aangereikt om één keer een plan in te vullen dat je vervolgens kunt blijven gebruiken.
 • De eerdergenoemde e-books uit het uitgebreide e-book pakket (t.w.v. €200,-), zijn gebaseerd op 6 jaar ervaring en in de VIP-Community The Zone (t.w.v. €500,-) ontmoet je gelijkgestemden die net zo hard leren als jij.
 • Gebruik ook de Million Dollar Template (t.w.v. €300,-). Dit is een logboek waarin je precies bijhoudt wat je doet, zodat je je successen kunt herhalen en je fouten niet opnieuw zal maken. 
 • De Crypto Belastinggids (t.w.v. €50,-) vertelt hoe je je belastingen omtrent crypto op orde houdt, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en de meest gestelde vragen worden hierin beantwoord.
 • Verder ontvang je voortdurend nieuwe lessen en e-books (t.w.v. €900,-) want als het op crypto aankomt ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. De AllesOverCrypto Masterclass zal zich daarom blijven ontwikkelen en uitbreiden. En dat is nu net waarom ik zo enthousiast ben in deze Crypto Masterclass review! 

Crypto Masterclass Review: Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker van de AllesOverCrypto cursus?

Tijd voor een Crypto Masterclass review over Derek en Patrick! Zij hebben reeds 8 jaar ervaring met crypto en blockchain, hebben al meer dan 10.000 mensen geholpen om ermee aan de slag te gaan. Op hun website AllesOverCrypto hebben zij al meer dan 500 blogs geplaatst over deze onderwerpen. Toen Derek en Patrick net begonnen met crypto, zijn zij al hun spaargeld verloren. Zij maakten namelijk álle fouten die je kon maken. Waarom? Omdat zij geen begeleiding kregen. Er was niemand die hen behoedde voor hun fouten. Ondanks dat het de heren veel tijd, geld en moeite heeft gekost, hebben zij doorgezet. Gelukkig maar, want zij wisten dat zij anderen in de toekomst konden helpen en dat doen ze nu ook. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. 

Derek en Patrick vertellen in hun Crypto Masterclass review: “Wij hebben ondertussen beiden al ruim 8 jaar ervaring op het gebied van blockchain en cryptocurrency’s. Dit heeft ons veel gebracht. Wij gingen van al ons spaargeld verliezen naar € 10.000,- in één uur verdienen. Onze expertise en ervaring willen we met jou delen, zodat jij een kickstart kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen. Join de grootste crypto-community van Nederland en België met 55.000+ leden. Ga samen met ons aan de slag om ook een echte crypto expert te worden!” 

Gratis online Bitcoin training + 3 gratis e-books!

Wil je eerst even kennismaken met AllesOverCrypto en een gratis onlinetraining volgen? En heb je interesse in drie gratis e-books? Derek en Patrick hebben een training over Bitcoin ontwikkeld die 1,5 uur duurt en waarin je leert om je eerste crypto voor €1 te kopen. Met welke strategie je geld gaat verdienen, hoe Bitcoin en crypto werken, welke sleeping giant zij hebben ontdekt en je begrijpt hoe je de beste cryptomunten kunt vinden. Bovendien ontvang je drie gratis e-books wanneer je je aanmeldt: 

✅ De Crypto Mastergids;  
✅ De 7 beste manieren om online geld te verdienen; 
✅ 10 Interessante redenen om te leren over crypto. 

Op deze manier kun jij de wereld van cryptocurrency’s alvast op je gemakje ontdekken en dan weet je zeker dat je daarna klaar bent voor het échte werk: de AllesOverCrypto Masterclass! 

Alles over de AllesOverCrypto masterclass: ervaringen van anderen

In een AllesOverCrypto review kunnen natuurlijk geen ervaringen ontbreken van cursisten. Daarom heb ik de Crypto Masterclass review van Ruud, Carola en Dinique erbij gepakt! 

Crypto Masterclass Review van Ruud

Ruud vertelt: “Als nieuweling in de markt is de masterclass van AllesOverCrypto.nl een echte aanrader. Voor de meer ervaren mensen ook trouwens. De opgebouwde structuur met filmpjes en teksten maken het doorlopen van deze MC aangenaam. Ik ben dan weliswaar geen studiebol, maar ik kan me zeker motiveren om er tijd voor vrij te maken.” 

Crypto Masterclass Review van Carola

Carola zegt in haar Crypto Masterclass review: “Ik vind AllesOverCrypto geweldig!! Altijd duidelijke uitleg over diverse onderwerpen. Ik doe ook de masterclass en ook hier ben ik super blij mee. Ik begrijp dat het misschien een hoop geld is, maar ik vind het elke cent waard. Je krijgt er een hoop (informatie) voor terug. Ga zo door AOC!” 

Crypto Masterclass Review van Dinique

Volgens de Crypto Masterclass review van Dinique is de onlinetraining een inspirerende webinar over de wondere wereld van de cryptocurrency’s. “Duidelijk, helder en inspirerend verhaal. Je krijgt zin om in de wereld van de crypto currencies te duiken! Ik heb gelijk de onlinecursus besteld. Geen idee of de wereld van de crypto currencies echt iets voor mij is, maar door de geld teruggave garantie heb ik 14 dagen om dat uit te zoeken. Ik ben héél benieuwd, heb er zin in!” 

Voor wie is deze Alles Over Crypto cursus bedoeld?

Zoals je in de Crypto Masterclass review van Ruud al een beetje hebt kunnen lezen, is de Crypto Masterclass geschikt voor beginners, omdat alles haarfijn wordt uitgelegd. Maar ook mensen die al een tijdje meedraaien in de wereld van crypto kunnen er nog veel van leren. Het is namelijk een hele complete en allesomvattende cursus. Heb jij het gevoel dat jij je kennis nog wel wat kunt bijspijkeren? Twijfel dan niet om de AllesOverCrypto Masterclass te bestellen. Bovendien is hij geschikt voor jong én oud. 

Hoe kan ik de Crypto Masterclass bestellen?

Ben jij enthousiast geworden van deze Crypto Masterclass review en wil je de AllesOverCrypto Masterclass bestellen? Dan ben je hier aan het juist adres. Ik heb namelijk ontdekt dat je de cursus niet voor de officiële waarde van € 4.000,- kunt kopen, maar voor nog niet eens de helft van de prijs. Hij kost namelijk € 1.997,-. Vind je dat nog veel geld? Lees dan even verder in deze Crypto Masterclass review. Er ligt namelijk een enorme korting op je te wachten! 

Tijdelijk extra veel Crypto Masterclass korting!

Wij Nederlanders houden van korting. En ondanks dat je wellicht wel weet dat een Alles Over Crypto cursus als deze écht heel waardevol is, betaal je vast liever niet de hoofdprijs. Dat begrijp ik en daarom hebben ik heel goed nieuws. Dankzij de link in onze Crypto Masterclass review bestel je de Alles Over Crypto cursus nu voor slechts €997! Dat is nog maar een vierde van de oorspronkelijke waarde van de cursus! Laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan, want het is een tijdelijke Crypto Masterclass review korting. Pak je kans en doe er je voordeel mee. Het zal de wereld van crypto een stuk gemakkelijker én interessanter voor je maken. 

Wat zijn de voordelen van investeren in crypto?

Ik kan deze Crypto Masterclass review niet afsluiten zonder de voordelen van investeren in crypto nog even te benoemen. Je kunt er namelijk ontzettend veel aan verdienen! 

✅ Het is gemakkelijk om ermee te beginnen, zeker wanneer je de AllesOverCrypto Masterclass volgt
✅ Cryptomunten worden veilig opgeborgen en bewaard; 
✅ Geld wat je over hebt kun je inzetten om er meer geld van te maken; 
✅ Je kunt een extra spaarpot opbouwen voor je pensioen of voor leuke dingen, zoals vakanties; 
✅ Dankzij deze Crypto Masterclass review ben je al grotendeels op de hoogte van welke cursus je zou moeten volgen voor succes! 

Wat zijn de nadelen van investeren in crypto?

Natuurlijk wil ik in deze Crypto Masterclass review ook eerlijk zijn over de nadelen die verbonden zijn aan investeren in crypto. Houd in elk geval rekening met de volgende punten: 

❌ Je hebt veel geduld nodig; 
❌ Je kunt een deel van je inzet of alles verliezen; 
❌ Als je niet bestand bent tegen stress, is het wellicht niets voor jou; 
❌ Je moet belasting betalen wanneer je in crypto investeert; 

Veelbelovende crypto 2022

Goed dat je dé million dollar vraag stelt. Dat is dus de vraag hè. Wat ik in ieder geval vandaag (20 mei 2022) zelf gedaan heb is dik instappen in ADA (Cardano). Daar komt in juni (waarschijnlijk juni 2022, kan ook later zijn) een grote update van en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Op dit moment kost 1 Cardano rond de 50 cent en daar kan ik me dus geen al te grote buil aan vallen. Heb ik eens lekker op ingekocht ?.

Maar goed, je wilt de parels vinden en dat verandert natuurlijk voortdurend. Er vallen kansen af en er komen kansen bij en je moet er op het juiste moment bij zijn. Ik heb echt verhalen gelezen van mensen die ingestapt zijn in een startende cryptomunt en dat ze die munt voor belachelijk weinig geld gekocht hebben. Een paar jaar later maakte die honderd euro die ze erin gestopt hadden ze tot miljonair. Daar moet je natuurlijk geluk voor hebben. Maar niet alleen geluk. Voorkennis is ook handig.

Welke munten zijn veelbelovende crypto en welke munten kun je beter links laten liggen? Patrick en Derek hebben hier oog voor en ze delen hun voorspellingen/gedachtes graag met je. Voor € 97,- weet je het. Check hier hun Crypto Portfolio.

Welke onderwerpen behandelt de AllesOverCrypto Masterclass?

Hou je vast, want de AllesOverCrypto Masterclass is zeer uitgebreid. Ik zag meteen al 204 lessen. Nu ben ik graag bezig met zelfontwikkeling, maar van 204 lessen schrok ik in eerste instantie wel een beetje. Want dat is veel! Toen ik er wat langer over nadacht, besefte ik dat het juist goed is. Want dit gaat niet om een pakje boter. Je wilt gewoon goed beslagen ten ijs komen als je geld gaat stoppen in iets waar veel mensen nog van denken dat dit nooit iets kan zijn.

De Masterclass bestaat uit 2 delen en ik ga hieronder de verschillende onderdelen voor je op een rijtje zetten. En ik noem alleen de in mijn ogen belangrijkste modules, anders wordt de lijst veel te lang!

We starten met deel 1: Beginnen met Crypto

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass!

Superbelangrijke module, want in deze module bepaal je (onder andere) je startpunt. Als je van A naar B wilt dan is het natuurlijk goed als je je B-punt (je eindpunt) kent. Maar je beginpunt is minstens even belangrijk. Daarom zijn er een paar kennistests en je ontmoet je docenten. Natuurlijk mag de disclaimer niet ontbreken, want je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Waarschijnlijk heb je ook nog wel wat vragen, dus in deze module vind je ook de antwoorden op de meest gestelde vragen. En last but not least, je krijgt een ‘stapel’ e-books. Over die e-books vertel ik later nog.

 • Welkom bij de Crypto Masterclass!
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Adem succes
 • Zo haal je het meest uit de Crypto Masterclass – Word een leermachine!
 • Ontmoet jouw docenten! (Hint: dat zijn natuurlijk Patrick en Derek)
 • Disclaimer
 • Over de Crypto Masterclass
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone! (over The Zone vertel ik later nog)
 • Veel gestelde vragen

Module 1. Het geld van de toekomst – Inleiding

Oké, we zijn los! We beginnen met de broodnodige basiskennis. Want als je dieper in de materie gaat, dan is het wel belangrijk dat je snapt waar Patrick en Derek het over hebben. Wat is geld precies en wat zijn bitcoins. En dan die blockchain waar zoveel over te doen is. Ik vind het nog steeds moeilijk te bevatten, maar het is er en het werkt. En natuurlijk bevat ook deze module kennistests. Better safe than sorry.

 • De absolute kern – geld
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Delete the middleman – Smart Contracts
 • De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
 • We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2. Je eerste cryptocurrency

Alright, de belangrijke kennis is binnen en we gaan nu echt kopen. Ik zeg eerlijk, ik ben zelf nog niet verder gegaan dan kopen bij Bitvavo omdat je op dit moment toch wat rare verhalen lees over Binance. Maar in kleine stapjes ga ik binnenkort ook gewoon op Binance hoor, maar ik ben eerst nog aan het onderzoeken op Binance. Zo zie je maar, ik heb geen haast en dat hoef jij ook niet te hebben. Maar wat je wel wilt is weten waar je het over hebt, wat de verschillen zijn en wat vooral ook de mogelijkheden zijn.

 • Je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint!
 • Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • Een level hoger met Binance
 • Crypto bemachtigen in de laagste regionen
 • Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Crypto Portfolio 2021

Ook deze module heeft kennistests, zodat je zeker weet dat je het goed begrepen hebt.

Module 3. Maak een killer start!

Ik geef het eerlijk toe, ik ben super risicomijdend. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, dat is mijn eerste gedachte. Maar daar kom ik niet zoveel verder mee in de wereld, dus ik doe echt mijn best om het nieuwe te omarmen. Maar wel in alle redelijkheid. Ik wil wel weten waar ik mee bezig ben en daarom was deze module erg belangrijk voor mij.

 • Maak een killerstart!
 • Je grootste vijand ben jij (yep, dat is bij mij echt het geval, dus dit was mijn belangrijkste module)
 • Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt

Ook deze module heeft kennistests, zodat je zeker weet dat je het goed begrepen hebt.

Module 4. Je onbreekbare kluis

‘Not your keys, not your coins’. Ken je die uitdrukking? Eigenlijk komt het er op neer dat als jij je crypto op een platform laat staan dat niet van jou is, dan zijn je munten feitelijk ook niet van jou. Wat je daar aan kunt doen behandelt deze module, want je wilt je crypto dus in een eigen digitale kluis bewaren.

 • Je onbreekbare kluis
 • Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Bewaar alles veilig met software wallets
 • De beste beveiliging – hardware wallets
 • Je papieren portemonnee – paper wallets
 • Beveilig je crypto op een exchange met 2FA

Wederom een module met kennistests, zodat je zeker weet dat je het goed begrepen hebt.

Module 5. Je winsten cashen!

Nu wordt het leuk, want als je je winst kunt cashen dan is het feest. Het is een wat kortere module, maar wel een hele fijne!

 • Je winst cashen via Bitvavo!
 • Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • De hoogste winst dankzij Kraken

Yep, ook hier weer kennistests!

Module 6. De allereerste investeerder zijn

Wow, deze module was abracadabra voor me. Al die afkortingen. Gooi jezelf erin en het wordt je allemaal duidelijk.

 • Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Wat is een Initial Defi Offering?
 • Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Investeer veiliger met de IEO
 • Zo profiteer je als eerst van de DeF

Dat van die kennistests hoef ik nu inmiddels niet meer te zeggen denk ik hè.

Module 7. Een Passief Crypto-inkomen

Passief inkomen, ik heb het er op mijn website al zo vaak over gehad. Passief inkomen is magisch. Want je verdient geld zonder dat je er op dat moment actief voor aan het werk bent. En als je het goed doet, blijft die geldstroom doorgaan.

En nee, het leven draait niet alleen om geld, maar ik kan je vertellen dat het je leven een stuk makkelijker maakt als je wéét dat er altijd genoeg geld gaat zijn. Dat geeft meteen een boost aan je geluk, je relaties en gewoon je hele leven. Dus daarom is deze module belangrijk!

 • Gratis crypto met airdrops
 • Passief inkomen dankzij staken
 • Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Passief inkomen met masternodes
 • Passief inkomen met yield farming

Yes, en er zijn kennistests!

Gaan we weer, allemaal moeilijke woorden. Maar je snapt het als je deze module hebt doorlopen. En natuurlijk de kennistests hebt gedaan.

 • De Crypto-trends de Baas!
 • Hoe werkt Metamask?
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen

En door naar module 2 -> Geld verdienen met Crypto Traden

Module 1. The Winning Mindset

Voor een deel voelt deze module als een herhaling, maar herhaling is de moeder van de wijsheid. Daarom ben ik ook weer vol goede moed in deze modules gesprongen.

Ik geef je de in mijn ogen belangrijkste onderwerpen, maar weet dat het er meer zijn. En dat in alle modules kennistests verwerkt zijn.

 • The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • Je droom
 • De Gemiddelde Crypto Trader
 • Jouw Angsten
 • De Duurste Fouten
 • Je Emoties Overwinnen
 • De Tegenstander
 • De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Jij Bent Belangrijk

Module 2. Vrijheid dankzij Crypto Trading

Zo als ik al eerder schreef: ik ben nog niet heel ver met actief handelen in Crypto. Ga ik wel doen, maar voor nu investeer ik alleen in Crypto (lees: ik hou het vast voor de lange termijn). Dat is op dit moment mijn keuze, maar je kunt natuurlijk ook traden (actief handelen). Voordat je daar een beslissing over maakt wat bij jou past, moet je eerst weten wat het allemaal is. Dat leer je in deze module.

 • Investeren versus crypto trading
 • De basis van trading: de crypto exchange
 • Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Word trading expert met Tradingview
 • De kern van trading – Support en Resistance
 • Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Bescherm je trades met risicomanagement
 • Uitleg Million Dollar Template
 • Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Herken de belangrijkste patronen
 • Trade mee met een professional

Module 3. De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

En heb je vroeger goed opgelet bij wiskunde? Nee hoor geintje, maar trends leren herkennen is wel super belangrijk als je gaat traden. In module 3 leggen Derek en Patrick het helemaal uit wat hierin belangrijk is.

 • Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • De elegantie van MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

Module 4. Word Crypto Trading Master

Voor mij is dit nu nog even een module voor gevorderen, maar fijn dat de module er is. Als je zo ver komt dat je je in de futures, shorten en leverage gaat begeven dan is het fijn dat dat helemaal uitgelegd wordt. Want je kunt er veel geld mee verdienen. Maar ook verliezen. Dus weet wat je doet!

 • Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Bitcoin is King
 • Zeker van je zaak met Confluence
 • De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Bescherm je portfolio met Hedging
 • Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading

Module 5. Profiteren van een dalende markt

‘Echte beleggers verdienen ook geld in een dalende markt’ wordt vaak gezegd. En het leuke is dat het ook gewoon mogelijk is. Belangrijk hoofdstuk dus, want het is niet de vraag óf er een dalende markt gaat komen maar wannéér er een dalende markt komt. Door deze module ben jij er helemaal klaar voor.

 • Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Hoe short je cryptomunten?
 • Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Een passief inkomen met DeFi
 • Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?

Nou, nu zal het toch wel een eind klaar zijn? Nee hoor, want: je krijgt de volgende bonussen bij de Crypto Masterclass:

Bonus 1: De Bitcoinbijbel

129 Pagina’s schoon aan de haak: De Bitcoinbijbel. Dit is hét handboek dat in de bibliotheek van iedere crypto-investeerder staat. Te allen tijde kan je dit boek erbij pakken om nog meer te lezen over crypto-onderwerpen.

Wat ik zelf merkte was dat het fijn was om De Bitcoinbijbel er bij te houden toen ik de training keek. Want ik moest nogal eens wat opzoeken. En wat ook handig was, ik slaagde niet altijd even makkelijk voor de kennistests. Een beetje smokkelen mag dan toch?

Bonus 2: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

Weer een dik boek, maar met 58 pagina’s wel een stuk dunner dan de Bitcoinbijbel. Voordat je begint met te investeren in cryptocurrency’s heb je veel vragen. Ik in ieder geval wel. En het klopt, die vragen weerhielden me ervan om de eerste stappen te zetten. Belangrijke vragen die ik had:

Ik vond vooral de verschillende templates fijn. Daardoor kun je inkoop- en verkoopstrategie bepalen en daarna volg je gewoon je template.

Bonus 3: 12 Waardevolle Crypto Tips

Speciaal voor beginners hebben Derek en Patrick een uitgebreid e-boek geschreven met 12 belangrijke tips. Met deze tips kan je een heleboel geld besparen, maar ook zeker verdienen. Als je deze nog niet gelezen hebt, dan is dit een absolute aanrader!

Bonus 4: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Een leven zonder zorgen is in eerste instantie zorgen dat je het geld dat je nu hebt ook behoudt. Geld verdienen en geld verliezen liggen namelijk heel dicht bij elkaar in de cryptowereld. En geld verliezen doet veel meer pijn dan dat het plezier oplevert als je hetzelfde bedrag wint. Het is daarom zaak om er eerst voor te zorgen dat je geen geld verliest. Maar als je wilt gaan verdienen, dan wil je góéd verdienen. In dit e-boek geven Derek en Patrick je de 5 beste tips hoe je zoveel mogelijk verdient aan je crypto-avontuur!

Bonus 5: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België

Deze wil je niet vergeten: als je geld gaat verdienen, dan is de Belastingdienst de eerste die jou weet te vinden, zelfs met cryptocurrency’s. Dit is misschien wel het meest lastige onderwerp, omdat dit ook voor de Belastingdienst helemaal nieuw is. Derek en Patrick hebben tientallen uren met ze aan de telefoon gezeten, verschillende belasting-experts gesproken, heel wat websites geraadpleegd en hebben al deze informatie voor je verzameld in één belastinggids.

Hoe fijn is het dat er nu 1 complete gids is waarin precies verteld wordt wat je voor de belastingdienst moet doen met je verdiende geld met crypto.

Derek en Patrick hebben hier trouwens wel een disclaimer: ze zijn geen professioneel financieel adviseurs of belastingexperts, dus het is altijd verstandig om een professional hiervoor te vragen. Zij hebben alleen hun kennis samengevat in dit e-boek.

Bonus 6: Begrippenlijst

Als je in bovenstaande lijst gekeken hebt welke modules er allemaal in de Crypto Masterclass zitten, dan heb je ook gezien dat er een enorme berg begrippen genoemd worden. Hoe fijn is het dat de 100 belangrijkste in een e-book van 9 pagina’s bij elkaar zijn gezet. Die kun je mooi printen en boven je bed hangen.

Zonder gekheid: het meest lastige waar je tegenaan loopt als je net begint met het uitpluizen van de cryptowereld zijn misschien wel al die woorden en begrippen waar je nog nooit van gehoord hebt. Lees daarom de begrippenlijst een keer door voordat je begint en hou hem erbij terwijl je de Masterclass doorloopt. Dit scheelt een hoop opzoekwerk!

Bonus 7: De Crypto Parels a.k.a. Het Crypto Portfolio

De Crypto Parels zijn de parels waar Derek en Patrick in hebben geïnvesteerd. Het is dan ook geen investeringsadvies, maar niks anders dan een kijkje in hun eigen portfolio. Als de cryptomarkt namelijk weer ongelooflijk hard stijgt dan worden de kleine muntjes, de crypto parels, weer super interessant. Er is maar een klein beetje geld nodig om deze munten 3 of 4 keer in waarde te laten stijgen.

Wel zit er een hoop meer risico aan deze munten, dus hou er altijd rekening mee dat de kans een stuk groter is dat jij je investering in deze munten volledig kwijtraakt. Daarentegen bestaat natuurlijk wel de kans dat je 100 of soms zelf 1000x je inleg terugkrijgt. Let op: dit is wel voor gevorderden!

De superbonus: The zone

De allerbelangrijkste bonus bij de AllesOverCrypto Masterclass is in mijn ogen ‘The Zone’. Wat is The Zone? Het is het online community platform. Kortom: dé plek waar kopers van de Crypto Masterclass hun vragen kunnen stellen. Waar je gelijkgestemden ontmoet, want iedereen die daar is heeft de Masterclass gekocht.

Want ik weet niet hoe het met jou is, maar mijn omgeving vindt mij maar een gekkie met al die ‘wilde plannen’ van mij (dat vinden zij dan hè, ik vind het zelf wel meevallen). Hoe fijn is het dan als je gelijkgestemden vindt die met hetzelfde bezig zijn als jij. Die net als jij voor de muziek uit willen lopen. Die mensen zoek ik en die vind ik in het platform ‘The Zone’.

Wat ik ook fijn vind -> het principe ‘2 zien meer dan 1’. Zo zag ik een vraag van iemand die een artikel gelezen had dat Binance per eind 2021 niet mee actief mag zijn in Nederland. Geen idee of dit echt gaat gebeuren, maar als het gebeurt wil ik dicht bij het vuur zitten en weten wat er op me af komt.

Derek en Patrick kunnen nog zo’n goede en complete training maken, maar de wereld gaat snel. Wat vandaag nog klopt, klopt morgen wellicht al niet meer. En natuurlijk ga ik er van uit dat ze dan de training aan gaan passen. Maar de echte ‘heet van de naald’ informatie ga je in eerste instantie in The Zone terugvinden. Dat is waarom ik dit platform het belangrijkste stuk van de training vind. Dus over deze super bonus wil ik je absoluut vertellen.

Veelgestelde vragen over de Crypto Masterclass Review

De Crypto Masterclass Review gelezen en heb je nog vragen? Snap ik, want de wereld van cryptocurrency is niet heel eenvoudig. Daarom vind ik het belangrijk om de meest gestelde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Dan weet jij precies waar je aan toe bent! Staat jouw vraag er toch niet tussen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Dan help ik je zo snel mogelijk.

#1 Meest gestelde vraag over de Crypto Masterclass Review: Wat is crypto?

Deze Crypto Masterclass review is niet compleet, zonder een korte uitleg over wat crypto precies is. Crypto, ofwel cryptocurrency staat voor digitale valuta. Deze valuta wordt verhandeld of er wordt op gespeculeerd. Er zijn meerdere soorten cryptocurrencies beschikbaar. De bekendste is Bitcoin, maar ook Ethereum en Litecoin zijn populair. Ondanks dat er veel cryptomunten bestaan, zijn er maar een aantal die een hoge beurswaarde hebben en daardoor interessant zijn om in te investeren.

Het grote verschil met andere valuta is dat crypto niet onder het toezicht van overheden of financiële instellingen valt. Ze zijn gedecentraliseerd en draaien op een netwerk van computers. Iedereen die crypto bezit, bewaart deze in een digitale wallet. De veiligheid van cryptomunten wordt gewaarborgd door blockchains. Dit is een soort digitaal register waarin de munten worden opgeslagen en waaraan je kunt zien welke eigenaren er geweest zijn bij een bepaalde cryptomunt. Alle transacties worden opgeslagen en bewaard in blocks. Al die blocks samen vormen een ketting ‘blockchain’.

#2 Waarom investeren in cryptocurrency?

De verwachting is dat cryptocurrencies de bestaande, fysieke geldeenheden gaat vervangen. Niet nu direct, maar wel in de toekomst. Of dat echt zo is, kan iemand voorspellen. Wel is het zo dat crypto steeds meer waard lijkt te worden. Dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen instappen en gaan beleggen in crypto.

#3 Waarom moet ik een crypto masterclass of cursus volgen?

De wereld van cryptomarkten is niet eenvoudig te begrijpen. Daarom worden er tegenwoordig cursussen ontworpen, zoals de Alles Over Crypto cursus, die uitleggen hoe alles werkt. Wanneer je zo'n cursus volgt, word je klaargestoomd voor het echte werk. Je leert hierbij stap voor stap alles over de wereld van crypto. Dit zorgt ervoor dat je de nodige kennis hebt en dat je geen standaard beginnersfouten maakt. Het volgen van de AllesOverCrypto Masterclass is daarom echt een aanrader. In deze Crypto Masterclass review ontdek je waarom deze cursus zo waardvol is.

#4 Welke crypto gaat stijgen?

Goeie vraag, welke crypto gaat stijgen? Het is een beetje dezelfde vraag als 'welke crypto kopen?' Want ja, als je crypto koopt dan wil je natuurlijk wel dat je muntjes in waarde gaan stijgen. Maar hoe weet je dat/hoe kun je het weten? Het antwoord is dat je het nooit ZEKER zult weten. Zelfs met de meest positieve voorspellingen en dat je alles uitgezocht hebt, kan het toch nog gebeuren dat er onverwachte dingen op je pad komen. En dat die veelbelovende kans ineens omslaat naar een sof.

Daarom moet je ook nooit met geld 'beleggen' dat je niet kunt missen. Ik zou er zelf ook never nooit niet voor lenen. Natuurlijk is het nog steeds doodzonde om geld te verliezen, maar als ik geld verlies dan wel graag geld dat ik kan missen. Waar ik geen boterham minder om hoeft te eten als ik het niet meer heb.

Genoeg negativiteit! Want er zijn natuurlijk altijd kansen en munten die wel skyhigh gaan. Of 'to the moon' zoals ik vaak hoor zeggen. Patrick en Derek zijn steeds op zoek naar deze munten. En ze vinden ze ook. Wat dan nog zo fijn is is dat ze die informatie met je willen delen. Check hier hun Crypto Portfolio document

#5 Welke crypto kopen vandaag? (ik vertel je graag welke ik vandaag heb gekocht)

Yes, vandaag heb ik een flinke aankoop gedaan van ADA (Cardano dus). De munt stond vandaag op een kleine 50 cent per stuk en daar ben ik eens lekker ingesprongen. De verwachtingen zijn namelijk goed, omdat ADA een fikse update gaat krijgen, binnen nu en een maand.

Ik zet met opzet geen datum in dit antwoord omdat de crypto-markt snel gaat. Wat vandaag een slimme actie is is morgen misschien het domste wat je kunt doen. En ik heb veel meer te doen dan alleen crypto in de gaten houden. Je wilt daar echt experts voor raadplegen die hier niet alleen veel verstand van hebben maar die er ook dagelijks mee bezig zijn. Ik heb die experts gevonden in Derek en Patrick van de Crypto Masterclass en ik check gewoon wat zij zeggen.

Voor nog geen 100 euro delen zij hun meest waardevolle kennis met je in de vorm van de Crypto Portfolio (de parels dus). Het mooie is dat deze munten op dit moment vaak nog voor een relatief laag bedrag gekocht kunnen worden en daarna is het wachten. Krijg je de mooiste resultaten van. Kijk maar eens naar deze crypto-parels

 

Nou, het is een heel verhaal geworden. Ben jij er klaar voor om met de AllesOverCrypto Masterclass aan de slag te gaan na het lezen van deze Crypto Masterclass review? Ik denk dat je daar echt geen spijt van krijgt. Bovendien is er een garantieperiode van 14 dagen. Ben je van mening dat de cursus toch niets voor jou is, dan kun je binnen die termijn je geld terugkrijgen! 

PS: Meer weten over manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.


Ook voor mij nog een disclaimer die ik geleend heb bij de Crypto Masterclass. Zij kunnen het zelf namelijk niet beter zeggen dan ik:

Disclaimer: Alle informatie die je in deze cursus, de Crypto Masterclass, of in alle e-boeken, vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. AllesOverCrypto is geen professioneel financieel adviseur. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. AllesOverCrypto is niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is ben jij zelf. Besef goed dat zij (Robin, Derek, Patrick, Martijn en ieder ander persoon die is aangesloten bij AllesOverCrypto) gewoonweg crypto-enthousiastelingen zijn, maar in geen enkel opzicht financieel adviseur en zij zijn dan ook niet gediplomeerd om financieel advies te mogen geven. Niks van wat jij tegen gaat komen in de Crypto Masterclass kan dus gezien worden als financieel advies.

Ik sluit me helemaal bij deze disclaimer aan. Mijn artikel is geen financieel advies, ik vertel gewoon over van welke cursus ik fan ben.

2 gedachten over “Crypto Masterclass Review (2022) | Profiteer tijdelijk van €1.000 Korting!”

  • Hoi Bert, ik heb je ook al gemaild met uitleg. Bij deze voor de bezoekers van mijn website: Bijna alle trainingen waar ik over schrijf heb ik echt zelf in mijn bezit en een paar heb ik tijdelijk toegang toe gekregen om een review over te schrijven. En de software waar ik over schrijf heb ik zeker niet allemaal in mijn bezit, maar ik heb wel met zo’n beetje alles zelf gewerkt. Ik ben namelijk Virtueel Assistent en mijn klanten hebben die software en daar werk ik dan mee voor klanten.

   Ik denk maar zo: als iemand ergens in wil stappen, bijvoorbeeld Crypto. Is het dan niet slimmer om een goede training te volgen dan er zomaar blind in te springen en een hoop geld te verliezen? Of betaal je liever 1500 euro voor een training (of welk bedrag dan ook) en verdien je het ruimschoots terug omdat je goed beslagen ten ijs komt?

   En ja, ik deel affiliatelinkjes in mijn reviews, maar daar sta ik helemaal achter. Het is namelijk een hoop werk om de software en de trainingen te doen/ermee te werken en dan ook nog eens de review te schrijven.

   Beantwoorden

Plaats een reactie