Meditation Moments Review

Ken je de Meditation Moments app al? Ik gebruik hem dagelijks, meerdere keren per dag. Ik ben dus fan en in deze Meditation Moments Review ga ik je vertellen waarom.

Wat is Meditation Moments?

Meditation Moments is een app waarmee je iedere dag weer een momentje van rust kunt pakken. Rust voor jezelf, je lichaam, je hoofd en vooral je ziel. De app biedt zoveel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Muziek (terwijl je werkt, studeert of juist terwijl je mediteert);
  • Trainingen zoals bijvoorbeeld goed leren ademhalen of mediteren of lekker leren slapen;
  • Meditaties die je helpen om zelf lekker te mediteren terwijl je naar een mooi verhaal luistert. Sommige meditaties zijn ingesproken door Michael Pilarzcyk maar er zijn inmiddels ook andere insprekers. Heb je dus een hekel aan de stem van Michael (kan ik me niet voorstellen, ik vind het heerlijk om naar hem te luisteren) dan kun je ook voor iemand anders kiezen;
  • Yoga. Yep, compleet met beeld;
  • Flow-meditaties. Dat is meer een Cindy-dingetje (Cindy is de vrouw van Michael Pilarczyk). Ik vergelijk de Flow-meditaties een beetje met yoga, maar bij Flow is de ademhaling super belangrijk;
  • Vergeet de luisterboeken niet. Heel fijn, hoef je die luisterboeken niet te kopen, je krijgt ze gewoon gratis in de Meditation Moments App erbij;
  • Het is een stok achter de deur om ook daadwerkelijk iedere dag een moment voor jezelf in te plannen. Daarmee maak je namelijk een streak en die is verslavend. Om zoveel mogelijk dagen achter elkaar te krijgen en de teller op te zien lopen;
  • En nog veel meer.
Meditation Moments review

Wat kost de Meditation Moments App?

De Meditation Moments App kost € 49,99 per jaar en dat vind ik het geld meer dan waard. Voor de prijs van 1 of 2 kopjes koffie per maand kun je de hele maand waar en wanneer je maar wilt je rust pakken. Even een muziekje opzetten. Of een meditatie. Of een luisterboek luisteren.

Het fijne is ook dat je 1x per jaar betaalt en dan ben je er weer voor een jaar vanaf.

Meditation Moments gratis, kan dat ook?

Yes, je kunt eenmalig Meditation Moments gratis gebruiken. Namelijk in een proefperiode van 7 dagen (lees even verder, want ik heb een betere deal voor je). En als je meerdere e-mailadressen kunt gebruiken zou je het een paar keer achter elkaar kunnen doen. Iedere keer met een ander e-mailadres een gratis periode aanvragen.

Zou ik persoonlijk niet doen. Doe het gewoon 1x en ik weet zeker dat je verkocht bent. Als je natuurlijk zo’n typ bent net als ik, die graag fijne muziekjes en verhalen luistert. Die graag en vaak mediteert. Dan is dit een must-have.

En weet je wat zo fijn is. Als je een proefabonnement neemt dan eindigt dit automatisch na 7 dagen en zit je vervolgens nergens aan vast.

Meditation Moments korting mogelijk?

Voor 1 specifieke groep is het mogelijk om Meditation Moments aan te schaffen met korting. Dat is voor studenten. Moet je wel een kopie van je studentenpas insturen, maar dan is het dus mogelijk om korting te krijgen.

En je kunt korting krijgen via mij, de details daarvan mag ik niet op mijn website delen. Dus stuur me een mail op liesbeth@vabenesupport.nl en help ik je verder.

Meditation Moments gratis premium mogelijk?

Ja, hoor, je mag Meditation Moments gratis proberen. Normaal is het 7 dagen. Als je mij mailt (liesbeth@vabenesupport.nl) krijg je van mij een link om 30 dagen gratis te proberen en krijg je aan het eind een aanbod met korting.

Maar nee, je mag Meditation Moments niet altijd gratis gebruiken. Het kost maar € 49,99 per jaar, dus ik zou er niet moeilijk over doen. Per maand nog geen 4 euro. En daar mag je zo veel en zo weinig voor luisteren als je maar wilt.

Als je alleen al de boeken van Michael koopt ben je al duurder uit. En die zitten nu gratis als luisterboek in de app.

Meditation Moments App of op je computer?

Meditation Moments is in de eerste plaats een app voor op je telefoon. Zo gebruik ik ‘m altijd en die app werkt heel erg makkelijk. Als je eenmaal je weg gevonden hebt, dan vind je ‘m volgende keren weer heel makkelijk terug.

Maar je kunt Meditation Moments ook op je computer zetten. Fijn als je achtergrondmuziek wilt tijdens het werken of studeren. Of geen achtergrondmuziek, maar muziek met een stevige beat. Dat is er ook. Voor meer focus en om juist te presteren.

Op je telefoon is het de app 1x installeren en inloggen en daarna kun je iedere keer opnieuw alleen het icoontje aantikken en aan de slag. Op je computer moet je even inloggen.

Meditation Moments Review

Nou daar zijn we dan hoor, ik heb eerst wat zoekwoorden gebruikt om mijn blog te laten ranken 🙈, maar dit is waar je echt naar zocht. Wat vind ik van de app?

Zoals ik al in de video zeg: ik gebruik ‘m iedere dag. Al meer dan 600 dagen op rij, op eentje na. En daardoor is mijn streak doorbroken en ben ik nu met een nieuwe streak weer ruim door de 400 dagen (ik schrijf dit op 3 oktober 2024).

Wat zit er zoal in de app?

Maar goed. Meditation Moments is een superfijne en intuïtieve app. Geen uitleg nodig, je vindt als vanzelf je weg. Gewoon alles eens aanklikken en kijken wat er komt. En ontdekken wat fijn is voor jou. Vind je geleide meditaties fijn (dat iemand je door de meditatie heen praat) of hou je juist van alleen muziek. Wil je Yoga of Flow of heb je toch liever een luisterboek van Michael?

Handige timer

Wat ik zelf heel erg fijn vind is de mogelijkheid om een timer aan te zetten. Dat is handig bij de muziek. Een geleide meditatie heeft een vaste lengte en dat is wat het is. Maar de muziek zou je in principe de hele dag aan kunnen zetten. Dat is een beetje lang om te mediteren, ik heb nog meer te doen 🙈. Dus ik heb iedere morgen de timer op een kwartier en ik mediteer als ik opsta en ’s avonds vlak voor het slapengaan. Als de gong gaat heb ik een kwartier in de pocket.

Ik had mijn timer eerst apart in een andere app, maar die app gebruik ik zo goed als nooit meer. Ik pak altijd de timer van Meditation Moments.

Je kunt een aantal andere apps meteen skippen

Er zitten echt veel verschillende mogelijkheden in Meditation Moments en je kunt verschillende andere apps skippen. Zo had ik een aparte app voor Yoga. Ook een abonnement en dat heb ik opgezegd. Ik gebruik nu Meditation Moments en dat is prima.

De aparte timer-app heb ik ooit gekocht voor een eenmalig bedrag, maar die gebruik ik dus ook niet meer. Zit in Meditation Moments.

En dan de boeken van Michael Pilarczyk. Die zijn toegevoegd aan de app en ik luister regelmatig stukjes.

Ik heb ook geleide meditaties gekocht bij andere aanbieders. Soms ook voor allerlei specifieke problemen. Zo heb ik ooit voor 15 euro een meditatie gekocht om van de wratten onder mijn voeten af te komen. Die meditatie zit trouwens niet in Meditation Moments maar een heleboel andere wel. Met affirmaties. Voor kracht en steun. Voor rust. You name is. Hoef je niet meer ergens anders apart te kopen, zit in deze app.

Ik vind het ook heel fijn dat ik op mijn telefoon kan luisteren, dat is handig bij het mediteren. Maar het kan ook op de computer en dat is fijn als ik een achtergrondmuziekje wil. In plaats van zoeken op Spotify heb ik hier gewoon die fijne rustige muziek meteen staan.

Voordelen van Meditation Moments

Wat ik heel fijn vind aan Meditation Moments:

✅ Het is een Nederlands product, dus je kunt zo’n beetje alles in het Nederlands volgen. Ik weet dat we tegenwoordig allemaal goed zijn in Engels, maar het is toch fijn om niet te hoeven vertalen en gewoon alles meteen te snappen. Volgens mij zijn ze wel over een Engelse versie aan het nadenken, maar ik ga er van uit dat dat een aparte app wordt. Of een keuze, wil je Engels of Nederlands. Zal ik dus Nederlands kiezen.

✅ Ik vind de app goedkoop voor wat je krijgt. Echt rust vinden is onbetaalbaar. En dat kan op vele manieren in de Meditation Moments app.

✅ De helpdesk is ook Nederlands en ik krijg altijd razendsnel antwoord als ik een vraag heb.

✅ De app is veelzijdig en is meer een levensschool dan alleen een meditatie-app. Er zit zoveel informatie in.

✅ Dit is echt een stabiele app in de zin dat er een groot team achter zit en dat ze al zoveel gebouwd hebben. Ik kan me niet voorstellen dat de app binnenkort verdwijnt. Ze hebben zich bewezen, Meditation Moments heeft grote doelen en ze zijn hier om te blijven.

Zitten er ook nadelen aan Meditation Moments?

❌ Ik heb 1 dingetje waar ik niet blij mee ben met de app. En dat is dat ie best vaak vastslaat. Vastslaan in de zin dat ik een ander muziekje kies en dat de app niet het nieuwe muziekje afspeelt.

Een andere manier van vastslaan is dat de timer soms niet meteen gaat lopen. Als dat gebeurt dan telt ie vervolgens ook veel langzamer. En dan zie je op de klok dat je al een kwartier zit, maar de timer zegt dat je nog maar de helft van die tijd zit. Dan is de hele timer dus van slag.

Bij beide problemen is er eigenlijk maar 1 oplossing: de app verwijderen van je telefoon en ‘m opnieuw op je telefoon zetten. Dan merk ik dat ie het weer wel doet. En als ik dan weer een paar weken verder ben, dan begint het gedoe weer. Dat de app blijft hangen op het oude liedje, terwijl ik een nieuwe gekozen heb. En dat de timer het niet goed meer doet. App verwijderen van telefoon, opnieuw erop zetten en repeat.

Jammer dat dit iedere keer moet, maar geen onoverkomelijk probleem. In een paar minuutjes ben ik weer up and running. Ik heb mijn problemen ook al een paar gemeld aan de helpdesk en dit is de oplossing. En die werkt. Dus ik vind het prima zo.

Meditation Moments review

❌ Heel eerlijk: de app is wel een beetje verslavend. Zeker als je een flinke streak hebt zoals ik nu heb. Ik vond het echt vreselijk toen ik van 199 terugging naar 1 omdat ik het 1 dag vergeten was. Eerst kon ik het niet geloven en daarna dacht ik ‘dit ga ik nooit meer laten gebeuren’.

Ik ben er dus echt mee bezig, dat ik voor het slapen gaan denk ‘ik heb de app toch wel gebruikt vandaag’. En dat voelt op momenten toch een beetje als druk en dat was nu net niet de bedoeling.

Maar ook hier heb ik een oplossing voor gevonden. Als het echt close finish lijkt te worden, zet ik de timer van de app op 1 minuut. Speel ik 1 minuut een muziekje af en hoppa de dag wordt geteld en ik zit safe en mijn streak loopt door.

En dan zijn er natuurlijk ook nog de trainingen. Kort maar krachtig en bedoeld om een bepaald resultaat te krijgen. Van beter slapen naar optimaal ademhalen. En van visualiseren naar mediteren. Als je dat nog niet kan, dan kun je hier ook (online) hulp bij krijgen.

Eindoordeel van deze meditatie-app

5 op 5. Toch, omdat dat vastlopen heel snel verholpen kan worden door even de app te verwijderen en terug te zetten.

Mijn persoonlijke aanbod voor de Meditation Moments App

Jaaaaaa, ik mag je een aanbod doen voor de Meditation Moments app, maar dat mag ik niet direct op mijn website zetten. Waar het op neer komt is dat ik je een gratis proefperiode aan mag bieden van 30 dagen (in plaats van de normale 7 dagen). En aan het eind krijg je dan een uniek aanbod om betaald verder te gaan met de app. Of stoppen, dat is aan jou.

Wat moet je daarvoor doen? Mij mailen op liesbeth@vabenesupport.nl en dan vertel ik je precies wat het aanbod is en stuur ik je meteen de link waarop je je bestelling kunt regelen. Ik hoor graag van je!

PS: Ik beloof je dat als je me mailt dat ik geen follow-up richting jou ga doen. Je mailt mij, ik antwoord met de informatie en daarna is het van mijn kant klaar. Als jij daarna niets meer laat horen, zal ik ook NIETS meer richting jouw doen.

Veelgestelde vragen over de Meditation Moments App

#1 Wie is die Michael Pilarczyk van Meditation Moments?

Met zijn overtuiging "What you imagine, you become" werd Michael Pilarczyk een succesvolle DJ, tv-presentator, zakenman en miljonair. Na een zeilreis van enkele jaren werd hij schrijver van bestsellers en spreker over persoonlijk succes, meditatie en mindset.

Hij noemt zichzelf leraar in levenskunst. Ook wel mindset-teacher of personal performance coach. In psychologie, spiritualiteit en coaching wordt hij al 25 jaar getraind door gerespecteerde spirituele leraren en levenscoaches. In de afgelopen negen jaar heeft hij inmiddels zelf tienduizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven.

En nu dus al een paar jaar werkt hij aan de Meditation Moments App en die groeit en groeit en groeit. Wordt nog beter dan ie al is. En jij kunt daar van meegenieten. Ik zeg doen.

Dus, ik mag je een aanbod doen voor de Meditation Moments app, maar dat mag ik niet direct op mijn website zetten. Waar het op neer komt is dat ik je een gratis proefperiode aan mag bieden van 30 dagen (in plaats van de normale 7 dagen). En aan het eind kun je korting krijgen. Of stoppen, dat is aan jou.

Wat moet je daarvoor doen? Mij mailen op liesbeth@vabenesupport.nl en dan vertel ik je precies wat het aanbod is en stuur ik je meteen de link waarop je je bestelling kunt regelen. Ik hoor graag van je!

#2 Is Meditation Moments goed?

Over deze vraag kan ik simpel zijn: Meditation Moments is fantastisch. Ik heb het al genoemd in de voordelen (zie de blog) en ik ben gewoon blij met dat de app in het Nederlands is en dat er een Nederlandse helpdesk is.

De app is veelzijdig, heel betaalbaar en ik geniet er dagelijks van. Dus ik zeg dat de app heel goed is.

#3 Hoe zeg ik Meditation Moments op?

Simpel, je zegt Meditation Moments op door je account te verwijderen. Let op: je betaalt voor een bepaalde periode en je account wordt pas opgezegd op het moment dat die periode voorbij is. Dat moet je dus wel even in de gaten houden (ik heb daarvoor een to-do ingepland en ik kijk ieder jaar even of ik nog verder wil of niet).

Verwijderen account
  1. Open de Meditation Moments app.
  2. Ga naar 'Instellingen'
  3. Klik op 'Mijn gegevens'
  4. Klik op 'Verwijder mijn account' om de verwijdering te voltooien.
#4 Wie zit er achter Meditation Moments?

Meditation Moments is ooit gestart door Michael Pilarczyk en zijn (nu inmiddels) vrouw Cindy. Zij werden benaderd door 2 app-bouwers die de meditaties van Michael hoorden en zeiden 'daar moet je wat mee'. Heeft ie gedaan en nu is daar dus de app.

Een korte voetnoot bij mijn artikel over de Meditation Moments App

De tips die ik deel op liesbethdekorte.nl werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

PS: Meer weten over manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

Plaats een reactie