Online Business Bouwer Methode

Ben jij online ondernemer of wil je een deel van je onderneming online? Dan is dit GRATIS e-book voor jou.

Ja, een online business kan heel lucratief zijn. Maar dan moet je wel een stevig fundament onder je bedrijf leggen.

Daarom heb ik een methode ontwikkeld: de online business bouwer methode. Een methode waarin je in 5 stappen ervoor zorgt dat jouw bedrijf als een huis komt te staan.

boek online business bouwer methode

GRATIS e-book

Online Business Bouwer Methode

Je krijgt het e-book binnen een paar minuten toegestuurd en je kunt meteen aan de slag.

Voornaam
E-mailadres

Je gegevens zijn veilig bij mij. Lees hier mijn privacyverklaring

 

De online business bouwer methode voorkomt dat je je huis bouwt op drijfzand, zodat jij niet constant moet stutten en versterken.

Wat zijn de stappen:

  • Ga op onderzoek in je eigen bedrijf. Wat heb je al? Wat mag afgestoft worden en weer in de etalage gezet worden. Niet alleen op het gebied van content, maar kijk ook eens naar oude producten en diensten en vroegere plannen en resultaten.
  • Je leert hoe je doelen stelt op basis van hoe het in het verleden was.
  • Een ambitieus plan maken. Bepaal wat er nodig is om je doelen te behalen en maak concreet plan.
  • En actie! Yes, je gaat je plan uitvoeren en handen en voeten geven. Niet alleen op het gebied van content maar zeker ook met een onderbouwing ondersteund door cijfers.
  • De cijfers. Je leert hoe je kunt meten en hoe je kunt bijstellen. En ik vertel meteen in welke valkuil je beter niet stapt.

Zorg dat jouw (online) bedrijf voor jou gaat werken in plaats van dat jij blijft zweten en zwoegen.

Het mooie van de Online Business Bouwer Methode is dat je zelf kunt kiezen wat jij op dit moment belangrijk vindt. Als je daar mee aan de slag gaat en stap voor stap de benodigde acties doet dan kan je die acties afvinken. Klaar. Natuurlijk kan je het later nog mooier en beter maken, maar wat gedaan is is gedaan.

Zeg je nu ‘dat wil ik!’ Vul dan hieronder je gegevens in en mijn gratis e-book komt meteen naar je toe.

GRATIS e-book

Online Business Bouwer Methode

Je krijgt het e-book binnen een paar minuten toegestuurd en je kunt meteen aan de slag.

Voornaam
E-mailadres

Je gegevens zijn veilig bij mij. Lees hier mijn privacyverklaring

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl