Het goed bewaarde geheim van Webinargeek (tot nu!)

Het goed bewaarde geheim van Webinargeek (tot nu ?!)

Het goed bewaarde geheim van Webinargeek, wat is dat? Nou, als je een Webinar geeft dan geeft Webinargeek de absolute prioriteit aan het live webinar. Alles wat Webinargeek in kan zetten om ervoor te zorgen dat jouw live webinar zonder problemen uitgezonden wordt, zullen ze ook inzetten.

Dat betekent dat het kan gebeuren dat je live webinar perfect verloopt. Geluid goed, beeld goed en geen klachten van je kijkers. Maar als je vervolgens de opname bekijkt kan je wel janken. Haperen, beeld valt steeds weg en het geluid is niet om aan te horen.

Daar sta je dan, als je bijvoorbeeld beloofd hebt dat je de replay van het webinar naar de inschrijvers gaat sturen. Niet te doen. Zo had ik een klant die dit overkwam en zij heeft uit pure ellende het hele webinar opnieuw opgenomen. Zo zonde van je tijd, want daarmee spoelde ze meteen anderhalf uur van het kostbare tijd door de plee. En nog erger, tijdens het live webinar was ze helemaal opgeladen en klaar om het webinar te geven. De replay was een worsteling om alles nog een keer te vertellen en dat zie je!

Boos nam ze contact op met Webinargeek en toen vertelde de medewerker het goed bewaarde geheim van Webinargeek. Ze maken achter de schermen nog een opname en dat is in feite een live-opname zoals een kijker op dat moment het live webinar ziet. Deze opname blijft 4 dagen als back-up staan en daarna wordt ook deze opname weggegooid.

Overkom jij het dus dat je webinar-opname mislukt, neem dan eerst contact op met Webinargeek en vraag om de stiekeme live-opname. Het kan goed zijn dat die opname perfect is. Logisch ook, want je live webinar was ook goed.

Zo heeft Webinargeek nog veel meer trucjes om jouw webinar tot een groot succes te maken. En weet je wat zo fijn is? Je kunt Webinargeek gratis uitproberen. Zou ik nu direct doen als ik jou was.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl