Heeft Vitaily ook nadelen?

Ja natuurlijk zitten er ook nadelen aan Vitaily en het is aan jou of je ze erg genoeg vindt om er niet mee te beginnen. Voor mij waren de nadelen geen reden om Vitaily niet aan te schaffen. Ik wil namelijk sterk blijven in de wereld waar ziekte op dit moment de overhand neemt (we zitten op het moment dat ik dit schrijf nog midden in corona).

Eerste nadeel: de pillen zijn groot

Het zijn joekels en ik kan echt goed pillen slikken maar voor mij is het een uitdaging om ze in 1x naar binnen te slaan. De oplossing: je kunt de pillen in 2 stukken breken en dat helpt al enorm. De capsules zijn een stuk kleiner en die slik je dus ook een stuk makkelijker weg.

Tweede nadeel: de prijs

De goedkoopste optie is € 45,- per maand en dat is toch wel een klap in je zeven stuivers. Dat zijn hele andere bedragen dan wanneer je bij Kruidvat even een doosje vitamines koopt. Ik zeg zeker niet dat die goedkopere vitamines altijd slecht zijn, maar bij Vitaily ben je ervan verzekerd dat je een hoogwaardige kwaliteit aan ingrediënten en dat je de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Dat vind ik persoonlijk een fijne gedachte.

Ik heb vroeger de nodige kilometers afgelegd om alle supplementen los te kopen en boy dan was ik ook bakken met geld kwijt. Dan redde ik het echt niet met € 45,- per maand. Kortom: ja, het is best wat geld. Maar als ik zo makkelijk en snel gezond en sterk kan blijven is het mij het geld meer dan waard.

Nadeel 3: je bestelt online en dat moet weer door het hele land getransporteerd worden

Transportkosten en vooral transport op zich, ik hou er niet van. Ik koop ook het liefst in de winkel om de hoek. Maar Vitaily doet zijn best om de ecologische voetafdruk te verminderen. Voor iedere doos die verkocht wordt wordt een boom geplant. Kijk, dat vind ik een prima oplossing.

En wat zo fijn is, als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ plakt, dan krijgt je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket (het is helaas niet van toepassing op een jaarpakket). Let op -> de code is ‘jeverdienthet’ maar dan zonder de aanhalingstekens. Druk op toepassen en je ziet de prijs omlaag springen. Hoppa, kind kan de was doen.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl