BTW regels per 1 juli 2021

BTW regels per 1 juli 2021 (shopping cart Autorespond)

Voor wie het heeft gemist, per 1 juli 2021 zijn er nieuwe btw-regels van kracht. Waar moet je op letten? Als je meer dan 10.000 euro omzet maakt voor goederen en diensten voor consumenten binnen de EU (en buiten je eigen land), moet je vanaf dat moment het btw-tarief gebruiken van het land van de koper. En nee, die 10.000 euro geldt niet per land, maar in totaal. Dus als je in totaal meer dan 10.000 euro binnen de EU maar buiten je eigen land aan omzet hebt, moet je vanaf die 10.000 euro het btw-tarief hanteren van het land waaraan je factureert. Zie deze webpagina voor meer informatie.

Allemaal best ingewikkeld om zelf bij te houden. Maar Autorespond lost dit voor je op. Ze checken bij elke online aankoop of dit van toepassing is en als dat zo is, wordt automatisch het juiste btw tarief gerekend. De webshop-omgeving wordt dus hiervoor geschikt gemaakt zodat automatisch de juiste btw-tarieven zullen worden gehanteerd als je omzet aan buitenlandse EU consumenten (dus geen bedrijven) voor goederen of digitale diensten groter wordt dan 10.000 euro.

Kijk, dat is de service van Autorespond en daar hou ik van. Want ik maakte me al zorgen, maar het is allang geregeld achter de schermen.

Heb jij ook een shopping cart nodig? Check dat de shopping cart van Autorespond. Je kunt hem een maand lang gratis uitproberen en dan kun je meteen kijken of de mailmodule en de affiliate marketing module wat voor je zijn.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl