Wacht even!

Wil jij direct aan de slag om een verkoopwebinar te schrijven zodat jij dikke omzetten gaat halen zonder pusherig over verkoperig te zijn

Want alleen aan inspiratie heb je niet voldoende. Als je weet waar je een verkoopwebinar over wilt geven dan wil je het ook direct schrijven. Ontdek dus:

  • Wat een goed onderwerp is voor je webinar, zodat je aanbod logisch volgt
  • Hoe je pakkende titel schrijft zodat mensen zich inschrijven voor je webinar
  • Hoe je een introductie schrijft waardoor je kijkers met pen en papier klaar zitten
  • Hoe je je kernboodschap vertelt zonder dat je alles weggeeft
  • Hoe je ervoor zorgt dat je je pitch superkort kunt houden, zodat je daar niet zenuwachtig voor hoeft te zijn
  • Hoe je de vragen van je kijkers achteraf gebruikt om nog meer te verkopen
  • Wat je ná het webinar zeker niet moet vergeten (hint, dit levert je meer verkopen op)
  • Een lijst met praktische tips die je zeker niet wilt vergeten

 

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl