Ben je op zoek naar iemand die je gaat helpen om:

Een winstgevend plan te maken zodat je inzicht krijgt in je cijfers en actief kunt sturen om je doelen te behalen

Altijd voldoende geld te reserveren om de belastingen te betalen. Zodat je daar niet meer wakker over hoeft te liggen

Je eigen salaris veilig te stellen

Die dus samen met jou de Profit First methode invoert in je bedrijf en daarmee zorgt voor rust en structuur in jouw financiën. Zodat jij rustig kun slapen en ondernemen. Want een ondernemer die zich zorgen maakt heeft niet de ruimte om het maximale te bereiken.

ik

Je hebt me gevonden

Ik ben Liesbeth de Korte en ik help ondernemers die nu kansen laten liggen om deze kansen te pakken. Dat doe ik als Profit First Professional, schrijver, sparringpartner en natuurlijk ondernemer.

Ik help jou als zelfstandig ondernemer om je bedrijf nog succesvoller te laten worden. Terwijl jij genoeg ruimte overhoudt om te werken aan die dingen die alleen jij kunt doen. Zodat je ondertussen tijd hebt om te blijven genieten van het leven. En nog belangrijker: dat je weet dat je basis staat en dat je je geen zorgen hoeft te maken en ’s nachts lekker slaapt.

Mijn visie:

Afgelopen jaren heb ik als virtueel assistent de nodige ondernemers gesproken en begeleid en ik vond het schokkend om te zien hoe hard sommige ondernemers werken. En hoe weinig ze daar uiteindelijk aan overhouden. Natuurlijk doe je waar je hart ligt en dan maakt het niet uit hoeveel uren je werkt. Maar die uren moeten wel betaald worden. En al die investeringen die je doet, die wil je wel terugverdienen.

Het kan niet zo zijn dat iedereen aan je bedrijf verdient, behalve jij. Mike Michalowicz heeft Profit First geschreven omdat hij armoede onder ondernemers wil uitbannen en ik sluit me helemaal bij die doelstelling aan. En als er een groep is die armoede kan overwinnen, dan is het wel de groep ondernemers. Want ondernemers hebben verdienkracht. Dat moet soms uit de mottenballen gehaald worden en een beetje afgestoft worden, maar het is er wel.

Mijn ontwikkeling:

Door mijn brede belangstelling was ik niet in een hokje te vangen en heb ik gekozen voor de breedste studie die ik kon vinden: Technische Bedrijfskunde. Daarna heb ik in verschillende functies gewerkt, bijvoorbeeld: boekhouder, salarisadministrateur en schuldhulpverlener. Geld heeft altijd mijn aandacht gehad en ik vond het heerlijk om mensen te helpen met geldzaken.

Ik heb een tijd gedacht dat schuldhulpverlener het helemaal voor mij was, dan zou ik écht mensen kunnen helpen. Dat viel helaas tegen, veel van onze klanten bleken geen verdienkracht te hebben. Ondernemers hebben die verdienkracht wel, sterker nog: dat is hun kracht. En als wij samen onze krachten bundelen, dan is alles mogelijk.

Mijn talenten:

Ik ben analytisch sterk en ik help je om te kijken wat voor jou werkt en wat niet. Daarvoor gebruik ik uiteraard de Profit First Methode

Ik help je om een online marketingplan te maken. Zodat je strategie duidelijk is en je precies weet wat je wanneer moet/wilt doen

Ik ben goed in het verwoorden van ideeën en ik help je graag om die teksten te schrijven die jouw doelgroep aanspreken

Ik kan je natuurlijk ook helpen om je boekhouding op orde te brengen en dat doe ik ook graag voor je. Maar als je wilt dat ik echt het verschil voor je ga maken, vraag me dan voor online marketing en teksten.